Evo kako doktorica Darija Kisić izgleda nakon što je primila vakcinu: “Zabrinuta ispričala šta joj se pojavilo na mjestu ub0da.." (Video)
Breaking News

Evo kako doktorica Darija Kisić izgleda nakon što je primila vakcinu: “Zabrinuta ispričala šta joj se pojavilo na mjestu ub0da..” (Video)

Svi su pisali i pričali o vakcini koja je došla u Srbiju protiv k0r0ne, naime, kako prenose mediji cifra vakcini je blizu pet hiljada, a internetom se šire informacije koje su potvrđene da že se davati prvobito i da su poslane u domove za stara i iznemogla lica jer su oni pod najvećim rizikom. Vakcine se dijele u dmove kako prenose mediji po Novom Sadu, Beogradu ,Nisu, a poslije će se rasporediti na cijelu državu.

Kako to obično ide, odmah su krenule spekulacije kak osu im stare osobe p0kusni ku’nici, i d ato demantuju Darija i K0n su odmah prvi primili vakcinu, ali ni to nije bilo dovoljno, jer su onda krenule druge spekulacije, kak oto nije bila vakcina, kako ig’la nije bila prava i slična nagađanja. Darija je bila u Nišu i imala mali govor u kome je rekla kako je prvih 100 vakcina primljeno, a pogledajte kako ona izgleda poslije vakcine, pomalo zabrinuto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *