"Nećemo više ni brojati mr.tve" - nep0grešivi pr0r0k najavljuje još g0ri virus: Čovjek otkriva i tačan datum, evo i kako..
Breaking News

“Nećemo više ni brojati mr.tve” – nep0grešivi pr0r0k najavljuje još g0ri virus: Čovjek otkriva i tačan datum, evo i kako..

I danas govorimo i prenosimo određene informacije o k0r0ni, vidimo da ne može proći ni jeda jedini dan a da se ne potegne ova tema. Kako stvar stoje Srbija je prije dva dana dobila svoju dozu vakcina, a tako spala među prve države koje su to uspjele. Mnogi spekulišu da li je to dobro primiti ili ne? Ana i Darija su prve probale vakcine, to jetse primile, kak one bi dolazilo do teorija zavjere, a ostale su proslijeđene u staračke domove, za najugr0ženiju populaciju.

Postoje brojni pr0r0ci, ali ovo je jedan uspiješan i poznat fizičar koji je na osnovu brojeva umio d apr0rekne šta će nam se to desiti u budućnosti, najčešće bliskoj budućnosti. Matjeu je do sada predvidio brojne stvari koje su se desile ubrzo, a sada je rekao sljedeće:

On je predvidio davno da će Tru’mp ove godine izgubiti izb0re, a tada je rekao da nam 2026 godine dolazi v1rus koji neće moći da se zaustavi i koji će odnijeti nepredvidiv broj živ0ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *