VreIi snimak Ane Brnabić pr0curio u javnost: Kao od majke rođena, svi ostali u š0ku - ne Iiči na žensko, ravna k'o daska
Breaking News

VreIi snimak Ane Brnabić pr0curio u javnost: Kao od majke rođena, svi ostali u š0ku – ne Iiči na žensko, ravna k’o daska

Ana Brnabić je jako mlada došla do pozicije premijerke, tako je godinama postala jedna od najuspješnijih u poslu. Ona je u toku svog man.data postigla već dosta, a i Vučić se oglasio više puta i imao je samo riječi hvale za nju, isticao da je zadovoljan njenim radom. Koje je vaše mišljenje o njenom radu u p0litici, da li se slažete da je uradila dosta toga ,kako ističe Vučić?

Moramo da kažemo da je ona ne samo svojim poslom, nego i cijelim svojim životom krenula veliku pažnju na sebe. Naime, svi znamo da ona ima djevojku, što je prvobitno bilo 0suđeno od strane naroda, ali kako znamo, sve se nekako slegne, pa tako i ova tema.

Sada je riječ o slikama i snimcima koji su naslati 2010 godine, kada je premijerka bila u Hrvatskoj gdje ima i kuću zajedno sa svojim bratom. Snimak je sa Krka, kako prenose mediji, a do sada ga javnost nije vidjela. Jako je čudno vidjeti nju u tako opuštenom izdanju, pogledajte i vi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *