Čovjek mu dao najorginalniji poklon za praznike, a Vučić ga 0sram0tio pred cijelom javnošću: "0vo si mi donio.." - svi se zacrvenili (Foto)
Breaking News

Čovjek mu dao najorginalniji poklon za praznike, a Vučić ga 0sram0tio pred cijelom javnošću: “0vo si mi donio..” – svi se zacrvenili (Foto)

Kada pomenemo Vučića svi znam da je on sa svojim izjavama bezbroj puta skrenuo veliku pažnju na sebe, on je umio d asa samo jednom rečenicom probudi maštu kod ljudi, što je uradio i sada. Kako se bliže praznici ,tako su neki ljudi poželjeli da mu poklone nešto, pa je on objavio jedan poklon i na svojim društvenim režama kojeg je dobio od  Zoltana Tamaša.

Naime, Vučič je jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama, da li mu je to plus ili minus, on sam treba da procijeni. On to koristi kao platformu za plasiranje viejsti, jer šta god d aobjavi mediji ubrzo počnu da pišu o tome i takav glas daleko se čuje. On je objavio fotografiju koju mozete vidjeti ispod ovog teksta sa neslanom šalom kako bi to rekli ljudi:

Ovo je liep poklon, ali onj  enapisao da će ovu flasu koka kole zamijeniti odmah nekom skupom i elegantnom flasom vina, što je odmah p0nizio poklon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *