Srbija će i p0gi.nuti za RS ako treba: Vučić jutros otkrio u kakvom je stanju Mil0rad D0dik - "Steže me oko srca, drhti mi glas kada se sjetim, na žal0st.."
Breaking News

Srbija će i p0gi.nuti za RS ako treba: Vučić jutros otkrio u kakvom je stanju Mil0rad D0dik – “Steže me oko srca, drhti mi glas kada se sjetim, na žal0st..”

MiIorad D0dik je kako svi imamo prilike da ovih dana vidimo u centru pažnje medija, prvobitno zbog ikone koja je navodno ukradena, a potom zbog njegovog zdravstvenog stanja. Za sve one koji nisu upućeni, Milorad se javio Ijekaru u Banja Luci zbog b0lova u zeludcu, ali poslije je imao i oteza’no disanje, pa je testran na k0r0nu gde je nalaz bio pozitivan.

On je poslije detaljnim pregledima saznao da ima obostranu upaIu pIuća, što je svakako jedan od naj0pasn’ijih simptomna MiIorad je prvobitno trebao ići u Beograd, jer je Vučić inzistirao na tome, ali poslije su došli kako se i sam Vučić oglaso do sporazumnog dogovora d amu oni pošalju najstručniji tim ljekara u Banja Luku, a ako bude potrebe onda će ga prebaciti u Beograd. Vučić se oglasio i rekao kako mu je žao D0dika ali kako ne moze d akaze da je u skroz l0šem stanju, isto tako ne moze tvrditi d aje dobro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *