Nigdje kao u B0sni: Krenula lupa iz ka'bura, svi skočili - otk0pavaIi sanduk, zvali hitnu i policiju: kad su otvorili.. (Foto)
Breaking News

Nigdje kao u B0sni: Krenula lupa iz ka’bura, svi skočili – otk0pavaIi sanduk, zvali hitnu i policiju: kad su otvorili.. (Foto)

Priče poput ove čiji sadrzaj mozet eukratko vidjeti u naslovu privlače veliku pažnju i prepričavaju se godinama. Prije kako kazu ljekari je bila jako česta pojava da se p0k0jnik pr0budi jer medicina nije toliko bila moderna kao što je to slučaj danas. Međutim, uvijek s emoze desiti neka vrsta greške, pogrešna procjena, bilo šta što moze dovesti do ovakvog izhoda, da nekoga proglase mr’tvim i d ata osoba poslije ustane na svooj sahr’ani.

Priča koju danas prenosimo se desila u Bosni, nedaleko od Visokog u mjestu po imenu Stuparići. Naime, svi su se okupili zajedno sa glavnim imam0m Visokog. Spušten je sanduk u kabu’r a kada su krenuzli d auče čulo se lupanje, svi su pretrnuuli, kako prenose prisutni, nisu mogli da vjeruju. Kada su se priblizili člnovi njene porodice u nadi da se budi, shvatili su da su to samo velike grude zemlje koje se rune na sanduk i proizvode zvuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *