0vaj musIiman je bio prva cecina ljubav: 1991 se udala za njega, u Sarajevskom hotelu joj pustio nevin0st na čaršaf - evo kako danas izgleda (Foto)
Breaking News

0vaj musIiman je bio prva cecina ljubav: 1991 se udala za njega, u Sarajevskom hotelu joj pustio nevin0st na čaršaf – evo kako danas izgleda (Foto)

Mnogo puta se spekulisalo o Cecinom Ijubavnom životu, nekako je uvijek bila mister1ozna kada je ta tema u pitanju ,što je još više budilo zainteresovanost kod ljudi i medija. Ona je oduvijek bila poznata kao Arkanova žena, ali sada smo došli do saznanja da joj on nije bio prv1 koga je najviše voljela, ona je imala nekoga koga je voljela najviše, pa ga čak nije uspjela pre0liti ni kada je bila sa Akranom.

Njena bliska prijateljica je odlučila da progovori o nekim stvarima, rekla je da je Cecina ljubav bio čovjek koji je iz B0sne, b0sanac, i njegovo ime se i ranije pominjalo u  medijima, Hajrudin Hajro Samardžić. Oni su kako prenosimo bili u vezi dvije godine i jako su se voljeli, bili su jako sretan par.

Kada su oni jedno vrijeme bili zajedno, on je ustvari bio formalno u braku, istakla je njena prijateljica. Sve se to ra.spalo kada je Hajro za.tvoren u I0g0r i nakon toga se nisu vidjeli, a ona je završila pukom slučajnosti sa Arkanom, ali nije ga voljela kao Hajru, nikada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *