Silvanu svekrva mrziIa jer je bila musIimanka, ocu nije smijela na oči jer se udala za Srbiina: Ima i kćerku, evo kako danas izgleda - čudo jedno.. (Foto)
Breaking News

Silvanu svekrva mrziIa jer je bila musIimanka, ocu nije smijela na oči jer se udala za Srbiina: Ima i kćerku, evo kako danas izgleda – čudo jedno.. (Foto)

Kada pomenemo neke stare pjevačice, moramo da kažemo kako postoje neke pjesme neke sevdalinke koje će uvijek živjeti, bez obzira da li su ti neki stariji pjevači na nebu ili među nama. Kao što sami vidite danas pišemo upravo o jednoj pjevačici koja je iz B0sne, Silvana Armenulić.

Ona je kako je mnogi nazivaju legendarna pjevačica, ali javnosti nije uspjela pokazati sve što može jer je p0g1nula na putu Niš Beograd, a iza sebe je kao što vidite u naslovu ostavila kćerku koja je ista majka, čudno jedno, kažu ljudi.

Moramo da kažemo kako s eona pravo zvala Zilha Bajraktarević , a da je iz Doboja gdje je rođena i gdje su njeni bili otišla tetki u Sarajevo gdje je počela pjevati po kafanama, poslije se udala za s’rbina što njen otac nikad nije prihvatio, a njena svekrva je nju sa durge strane isto mr’ziIa jer je musIimanka.Komplikovna i teška priča..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *