Legendarna Loto djevojka u teškim muk'ama: Sve zbog tabIeta, niko ne može da veruje šta je radila - nažaIost..
Breaking News

Legendarna Loto djevojka u teškim muk’ama: Sve zbog tabIeta, niko ne može da veruje šta je radila – nažaIost..

U bivšoj Jugoslaviji je bila najpoznatija voditlejica, svi su je zvali Loto djevojka, jer je u to vrijeme vodila jednu lutrisku emisiju po imenu Loto. Kao što i sami po naslovu vdite riječ je o svima poznatoj Suzani Mančić. Bila je najpoznatija voditeljica, svi su je zvali Loto djevojka, jer je u to vrijeme vodila jednu lutrisku emisiju po imenu Loto. Kao što i sami po naslovu vidite riječ je o svima poznatoj Suzani Mančić.

Ona je oduvijek izgledala dobro, a poznato je da je i gradila svoju pjevalku karijeru. Na njenom izgledu su joj zavidjele i mnogo mlađe kolegice, sve dok nije počela da se goji. Kako i sama kaže mnogo su joj smetali ti višak kilogrami, pa je na insternetu vidjela i naručila ta.blete pomoću kojih je željela izgubiti nekoliko kilograma, koje je smatrala viškom.

Kako navodi ona je pila te tablete, ali je jednog dana polila veću dozu nego što je preporučeno, kako bi ih testirala, ali onda joj je bilo loše, pa je morala otići u bolnicu, tamo su joj rekli da te pilule sadrže amfe.tamin koji nikako ne smije koristiti a kamoli u velikim količinama.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *