Atina Tošić počela profesionalnu manekensku karijeru: Pa crna Karleuša, šta si uradila 0vo sa dijetom - pa na šta 0vo liči, prodaje se za n0vac..
Breaking News

Atina Tošić počela profesionalnu manekensku karijeru: Pa crna Karleuša, šta si uradila 0vo sa dijetom – pa na šta 0vo liči, prodaje se za n0vac..

Jelena Karleuša je neko ko ima 42 godine, ali kada je pogledmao mogla bi da stane rame uz rame sa duplo mlađim kolegicama. Ona je neko ko vodi računa o svom izgledu, svojoj izhrani i trenira redovno, mada mnogi kažu da je sve što imamo prilike d avidimo zasluga 0peracija i fotošopa, mi se ne bi složili.

Naime ona je u braku sa Duškom ,što znaju i ptičice na grani i o tom braku se godinama unazad piše sve najg0re, oni su se po pričama ljudi i pojedinih medija razveli već mnogo puta. Sada vam donosimo informacije koje su pomalo nerealne, a to je da njena starija kćerka Atina ima 110k pratioca na društvenoj mreži instagram što ćete i sami imati prilike da vidite:

Atina je još uvijek dijete, ali je siIom prilika kćerka jedne od najpoznatijih pjevačica, koja nije poznata samo na domaćoj sceni, nego su o Jeleni pisali brojni svijetski mediji. Atina je već sada model, a svi se pitaju na šta ovo liči i šta je to uradila sa dijetetom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *