Kraljica kića, jelka na 2 sprata: "U mojoj vili sve mora da bude goIemo, ne želim se sjećati srpskih malih jelki, bijeda.." (Foto)
Breaking News

Kraljica kića, jelka na 2 sprata: “U mojoj vili sve mora da bude goIemo, ne želim se sjećati srpskih malih jelki, bijeda..” (Foto)

Dragana Mirković je svima poznata pjevačica, a kako i ne bi bila, ona je preko 35 godina prisutna na estradnoj sceni i uspjela je da izgradi kvalitetnu karijeru koja je i sada na samom vrhuncu. Dragana se izjasnila početkom pandemije da njoj trenutno nastupi nisu ni potrebni, da ih održava samo zbog publike, jer ima dovoljna primanja za život.

Ona je bila toliko vinuta u visine, da sada kako se to narodski kaže živi u jaslama svoje slave, godinama je imala izvrna primanja, da je sebi priuštila narednih godina staložen i lijep život. Preko 20 godina je u braku sa Tonijem, žive u Beču i imaju dvoje djece. Jedna od skladnijih porodica na estradi.

Ona je često nailazila na komentare da nema ukusa kada je stajling u pitanju, a sada je kako mnogi misle pretjerala kada se pohvalila velikom jelkom koju je okitila. Pogledajte i sami kako se rasipa i bahati, ovo se od nje nije očekivalo:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *