Ministarka hitn0 reagovala: Darija žustr0 odgovorila - “Djeca će biti 0duzeta roditeljima koja ne budu vakcinisaIa svoju djecu..”
Breaking News

Ministarka hitn0 reagovala: Darija žustr0 odgovorila – “Djeca će biti 0duzeta roditeljima koja ne budu vakcinisaIa svoju djecu..”

Idu praznici, što ljude u Srbiji ali i stručnjake dodatno zabrinjava, jer oni već sada imaju kritičan broj novoza’raženih, ne trebaju im velika okupljanja i novi slučajevi. Oni su donijeli odluku da zabrane doček nove godine, ali sa druge strane su i svijesni da će svi organizovati privatne dočeke u zatovrenom, pa se samo očekuje koliko će skočiti broj novo za’raženih u januaru.

Kako smo imali prilike da čitamo, medij isu pisali da su vakcine došle u sve centre u Srbiji, domove zdravlja, a da će priroret biti vakcinisanje djece. Da li su ovo tačne informacije rekla je Dr Darija. Naime, pisalo se d aće djeca čiji roditelji ne budu dozvolili vakcinaciju biti oduzeta i smještena u socijalne ustanove, to jeste domove za djecu.

Sada je dr. Darija rekla da je to totalno neistina, da to nema smisla, i da niko na ovom svijetu ne može zbog takvog razloga da raz0ri porodicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *