BoIničar ukrao novčanik od pacijenta oboIjelog od k0r0ne: Skamenio se kada je pogledao u ličnu kartu, gdje sad pobjeći..
Breaking News

BoIničar ukrao novčanik od pacijenta oboIjelog od k0r0ne: Skamenio se kada je pogledao u ličnu kartu, gdje sad pobjeći..

Kako vidite u samom naslovu, vjerujemo da ste u čudu, ali to se dešava. Danas donosimo priču jednog bolničara koji ima 41 godinu, a priča dolazi iz ItaIije kako prenose mediji. Prije nego ispričamo ovu priču, moramo da iskažemo čast pojedinim medicinskim radnicima koji su bili predani svom pozivu i poslu u toku pandemije i koji su dali sve od sebe da p0mognu ljudima.

Moramo da kažemo da vidimo taj trud i da prepoznajemo tu žrtvu oni su bili prva linija odbrane, da ih tako nazovemo. Naravno uvijek ima onih l0ših na funkcijama, što dokazuje ovaj medicinar koji je primio starca od 66 godina u b0lnicu. Djed je imao k0r0nu i smješten je odmah na respirator, a medicinar je uzeo njegov novčanik i otišao sa pomoćnikom koji ima 23 godine trošiti novac.

Starac je nažaIost brzo prem1nuo, prenose mediji, a medicinar je mislio da je to super i da niko ništa neće primjetiit, međutim porodica je primjetila transakcije koje su nemoguće i medicinar kao i pomoćnik su dobili otkaze i uha’pšeni su.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *