Milica Pavlović u suzama, umr0 Sale P0pović: Estrada se 0prašta od njega, novi udarac za scenu (Foto)
Breaking News

Milica Pavlović u suzama, umr0 Sale P0pović: Estrada se 0prašta od njega, novi udarac za scenu (Foto)

Da smo znali kakvu godinu čekamo, vjerujemo da bi doček nove 2020 godine svi prespavali, ali eto, sada je već prošlo godinu dana od kako je k0r0na počela da hara cijelim svijetom. Moramo da kažemo kako su stručnjaci ovu godinu proglasili po pitanju b0lesti i sm.rtnosti najgoru u zadnjih 50 godina. Ova godina je historijska, a nadamo se boljoj sljedećoj.

Moramo da se nadamo da će doći do vakcinacije ili bar kolektivnog imuniteta, koji je još uvijek upitan, kako stvari stoje. Moramo da se osvrnemo na sm’rt ljudi, veliki broj ljudi je svoju bit’ku izgubilo, pa i Džej ,legendarni pjevač koji nas je napustio nedavno, 6.12.2020te godine.

Sale Popović je također bio veliki i poznat muzičar koji je imao uspiješnu saradnju sa brojnim muuzičarima širom regije, ali nažaIost posljedica tum0ra na m0zgu ga je na kraju k0štala živ0ta. Mnoge kolege su se oglasile, ali poruka Milice Pavlović koja je očiigledno bila jako p0tresena ovom informacijom je privukla veliku pažnju, svi znamo da je u zadnje vrijeme bio njen bubnjar:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *