Džej je zvao samo par dana prije smr'ti: Kad je čula te riječi, skameniIa se, nije mogla pričati do sahr'ane - sad je sve otkrila
Breaking News

Džej je zvao samo par dana prije smr’ti: Kad je čula te riječi, skameniIa se, nije mogla pričati do sahr’ane – sad je sve otkrila

Kada pomenemo Džeja, mnogi su u ogromnoj b0li zato što je ipak otišao kako to kažu preparo. Njega je srce izdaIo u 57moj godini života, a mnogi kažu da je to posljedica njegovog boemskog života. On je volio da troši novac, da pije i puši, što ga je na kraju krajeva i k0štalo.

Moramo da kažemo kako postoje osobe na estradnoj sceni koje su se oglasile povodom njegove sm’rti a za koje se niko nije nadao da će se oglasiti, jedna od njih je Karleuša, koja je napaIa sve novinare koji su pisali da je Džej folker, kako ona kaže, Džej je legendarni pjevač.

Sada se oglasila i Zlata petrović koja svoju tugu i b0l nije imala namjeru kriti, rekla je da se sa Džejom nije toliko često čula i da se samo nekoliko dana prije sm’rti čula. Ona kaže da se s tim gubitkom ne može pomiriti i da joj sve ovo jako tešk0 pada. Zlata kaže da je on nazvao i zapjevao, kao da se opraštao od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *