Ceca je za Hajrudinom patiIa i kada je upoznala Arkana: Pušk0m su je otjeraIi od njega - pogledajte kako je izgledala njena najveća ljubav (Foto)
Breaking News

Ceca je za Hajrudinom patiIa i kada je upoznala Arkana: Pušk0m su je otjeraIi od njega – pogledajte kako je izgledala njena najveća ljubav (Foto)

Kad aje u pitanju ova pjevačica, Ceca, ona je svoje početke imala kako prenose mediji u Bosni. Ona je bila maloljetna pa su je na nastupe pratili otac i majka, sve dok nije došla do stranih država i turneja, kada je počela ubjeđivati svog oca da ne treba ići s njom i da ona to može sama.

Ceca je pjevačica koju ljudi u B0sni sada i ne vole, a tu je imala svoje prve početke, u domovima kultura, zamislite što ti je život. Ona je bila u jednoj diskoteci van granica države gdje je upoznala kako prenose mediji najveću ljubav svog života, njegovo ime je Haro Samardžić.

Ona je imala nastup u dvije distokete koje su švicarsko austriskim putem bile udaljene svega tridesetak minuta, jedna je bila u vlasništu Hare, dok je durga bila u vlasništvu njegovog brata. Haro se baio sportom, pogledajte i sami kako je on izgledao, mnogi se slažu da su on i Ceca bili jako lijep par, ali to nije urodilo plodom, poslije su prekinuli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *