Vojnik se vratio kući očekujući svog sina u invalidskim kolicima, a onda je uslijedio š0k života (Video)
Breaking News

Vojnik se vratio kući očekujući svog sina u invalidskim kolicima, a onda je uslijedio š0k života (Video)

Vojnik se vratio kući očekujući svog sina u invalidskim kolicima, a onda je uslijedio š0k: Ovaj video nikoga nije ostavio ravnodušnim.  Ovaj susret je bio mnogo emotivan. Naime, Jeremy Cooney  se vraćao kući sa misije.

Mnogo je poželio svoju porodicu. Želio je iznenaditi svog sina koji je bol0vao od cerebralne paralize. Jeremy nije mogao ni zamisliti koliko je njegov sin napredovao. Kada je otišao, sin je bio u invalidskim kolicima.  Kada ga je ugledao, doživio je š0k.

Nije mogao da vjeruje kako lijepo iznenađenje mu je priređeno. Iako su doktori govorili da su male šanse da njegov sin prohoda, dječak je uspio.  Taj trenutak njihovog susreta je bio zaista dirljiv. Sve je zabilježeno kamerom, a onda je video objavljen

na društvene mreže.  Mnogi su bili dirnuti ovim susretom zbog dječaka koji se oporavio. Oporavio se, iako su prognoze bile drugačije. Uspio je stati na noge, iako su doktori da to nije moguće. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Baš dirljivo, zar ne?  Želimo malom borcu da bude sretan i uspije u svemu što zacrta. Kao i ostalim malim herojima koji se bore i ne odustaju ni kada je veoma tešk0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *