Karleuša raširiIa noge i stavila ruke na međun0žje: Ispala joj i cijela siisa - 0va slika nije trebala ugledati svjetlo dana, pa vreIije ne može (Foto)
Breaking News

Karleuša raširiIa noge i stavila ruke na međun0žje: Ispala joj i cijela siisa – 0va slika nije trebala ugledati svjetlo dana, pa vreIije ne može (Foto)

Svi smo do sada imali prilike da vidmo kako Jelena Karleuša olako oko sebe digne prašinu, ona šta god da uradi nekako dospije u centru pažnje. Ona je sada objavila jednu fotografiju koju su poslije svi komnetarisali. Jelena je toliko puta objavila prov0kativnu fotografiju da nas od nje više ništa ne može iznenaditi, ali izgleda da široke narodne mase jedva čekaju  da ona nešto objavi kako bi to komentarisali:

Ova slika sve govori, kao što i sami vidite na njoj se vidi i više nego treba i više nego je pristojno. Ona je član žirija Zvezda Granda i često svojim stajlingom izazove ovakve komentare. Jedan čovjek je napisao komentar koji je sačinjen i u našem naslovu: Sram0ta naše estrade, pogledajte kako jedna pjevačica koja je uzr djeci stavlja rue među n0žje i kako joj je ispala si’sa. – napisao je on, a onda su svi to dijelili. koje je vaše mišljenje o ovoj fotografiji, da li vas je Jelena iznenadila, ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *