B0rba je već počela: Otkriveno šta se nalazi u Džejevom testamentu, evo koliko i kome ostavlja - 0ve vijesti se mnogima neće svidjeti
Breaking News

B0rba je već počela: Otkriveno šta se nalazi u Džejevom testamentu, evo koliko i kome ostavlja – 0ve vijesti se mnogima neće svidjeti

Kako stvari stoje ova godina će ostati zapamćena samo po l0šim stvarima, pa tako i gubitku još jednog legendarnog pjevača. Džej je bio pjevač koji je imao dušu, kako se to kaže, pjevač iz naroda, pa su ga zbog toga mnogi voljeli.

Imali smo prilike da dobijemo informacije od njegovog druga koji je rekao kako je Džej bio čovjek koji ne voli pare, vječiti boem koji je trošio gdje god je stigao svoj novac. Njegovo ime je Acka Nezirović i rekao je kako misli da Džej nije mnogo ostavio svojim kćerkama, ali da su one jedne divne djevojke.

Džej je bio neko ko voli da se provodi, kako su se i mnoge kolege oglasile, vječiti veseljak. Kako i Acka kaže njemu je novac bio papir i dijelio ga je kada je imao a šutio kada nije imao. Živio je u skromnom stanu, a mogao je puno više da postigne, istakao je Acka, njegov prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *