Prije 13 godina njegova fotka je obišla svijet: Prvi put nakon 0peracije mozga pojavio se u javnosti, pogledajte ga sad (Foto)
Breaking News

Prije 13 godina njegova fotka je obišla svijet: Prvi put nakon 0peracije mozga pojavio se u javnosti, pogledajte ga sad (Foto)

Prije 13 godina slika ovog dječaka je obišla svijet. Evo kako danas izgleda: Mimovi su veoma popularni, zar ne? Sigurno ste viđali i ovog dječaka. Njegovo ime je Semi Grjner i dolazi sa Floride.

On je postao zvijezda nakon što ga je majka slikala na plaži, gdje on pozira sa stisnutom šakom pijeska. Njegov majka je testirala novu kameru i ubrzo je slika njenog 11-mjesečnog sina postala viralna. Postala je mim.

Ona je podijelila fotku jer joj je bila slatka, a  ubrzo je počela viđati mimove sa njim. Prvo se zabrinula da ti mimovi neće imati negativnu konotaciju. Odahnula je kada je vidjela da je slika posla popularna pod nazivom:” uspješni dječak”.

Otkriva da taj naziv baš odgovara jer je Semi imao operaciju mozga sa samo 11 godina. Semi kaže da im podijeljena mišljenja oko svoje slave, ali kaže da mu je ta slava mnogo pomogla.

Naime, prije nekoliko godina je bila potrebna velika količina novca za operaciju njegovog oca. Kada su ljudi saznali da njihov omiljeni dječak skuplja novc za tatinu operaciju, novac je skupljen za manje od sedam dana i to više od 100 000 dolara. Pogledajte kako danas uspješni dječak izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *