Možete li vi dešifrirati? Doktor mu propisao lijek, prijatelj je odmah znao pročitati (Foto)
Breaking News

Možete li vi dešifrirati? Doktor mu propisao lijek, prijatelj je odmah znao pročitati (Foto)

Možete li vi ovo dešifrirati? Doktor mu je propisao lijek, a prijatelj je odmah znao  pročitati: Poznato je da doktori imaju baš ružan rukopis. Zapitamo se kako farmaceuti znaju šta tu piše.

Pacijenti to tešk0 uspijevaju. Baš zbog tog ružnog doktorskog rukopisa i pisanja recepata, neko se našalio na  društvenim mrežama,a šala je postala hit. Pogledajte i vi  o čemu se radi:

Mislimo da su doktori navikli na svoje ružne rukopise i njihovo dešifriranje im ne ide l0še. Farmaceuti su to dešifriranje uspjeli uz iskustvo.  Nismo jednom gledali u recept i pitali se šta piše- Sreća, pa su farmaceuti znali šta je doktor propisao.

Bonus: “Na dečkovom mobitelu sam našla poruke koje su me uznemirile. Ne, nikada nisam imala namjeru da pregledam tuđe poruke, ali sada se to tako desilo. On je bio u kuhinji, a telefon je ostao u drugoj sobi.

Počele su da stižu poruke od njegovog druga. Krajičkom oka sam vidjela svoje ime. Otvorila sam i vidjela da moj dečko trača sa drugom o meni, čak me i vrijeđa i govori da sam mu dosadila. Rekao je da razmišlja da me ostavi.

I poslije kažu da smo mi žene tračare, a on je muška tračara i uz to neiskren. Ne mogu sebi da dođem.  Pošto sam vidjela da planira da me ostavi, odlučila sam ga preduhitriti.  Bio je u š0ku. Molio me da to  ne radim. S obzirom na to šta je sve napisao, ne mogu lako preći.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *