Pitala mamu za recept kako bi spremila ručak mužu: Zbog njene zadnje poruke svi plaču od smijeha (Foto)
Breaking News

Pitala mamu za recept kako bi spremila ručak mužu: Zbog njene zadnje poruke svi plaču od smijeha (Foto)

Djevojka se tek udala i pitala mamu  za recept za ribu. Svi se smiju njenoj zadnjoj poruci: Neke osobe se dobro snalaze u kuhinji, vježbaju, imaju želju za otkrivanjem novih recepata, dok nekima to baš i nije bitno.

Neke djevojke znaju da kuhaju, neke ne. Ili jednostavno ne znaju ta neka komplikovanija jela. Tako da se često obrate za pomoć baki, mami i sl. Jedan razgovor je postao hit na društvenim mrežama. Riječ je o razgovoru između majke i kćerke.

Naime, djevojka se udala i željela je da mužu pripremi ribu. Zato je pitala majku za savjet. Ipak kada je vidjela šta sve treba uraditi, pomislila je da to možda nije bila dobra ideja. Pogledajte šta je odgovorila:

Da li ste se možda pronašli u ovome? Često imamo želju nešto da napravimo, ali kada vidimo da to iziskuje više vremena nego što smo očekivali, nerijetko odustanemo i odlučimo se za neku jednostavniju varijantu.

Baš kao što je to ova djevojka uradila. Ipak, malo vježbe, truda i želje mogu da naprave veliki korak. Da postanete zapravo dobri, u ovom slučaju, u kuhanju. Iako djevojka npr. nije imala neku želju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *