Muškarac u dućanu obavio prečudan šoping i ostavio ostale kupce bez teksta (Foto)
Breaking News

Muškarac u dućanu obavio prečudan šoping i ostavio ostale kupce bez teksta (Foto)

Lik je u dućanu obavio prečudan šoping i ostavio kupce bez teksta: Ovaj muškarac je postao hit na društvenim mrežama zbog onoga što je kupio.  Nije mogao sigurno da prođe neprimjećeno u kupovini.

Znamo da je zdrava ishrana veoma bitna i da trebamo konzumirati što više voća i povrća. Ipak, nije nam jasno zašto je kupio baš ovoliko. Pogledajte o čemu je riječ:

Kao što možemo vidjeti, kolica su do vrha napunjena bananama.  Njegova slika je počela da kruži internetom. Bili su razni šaljivi komentari.  Jedan od komentara je bio i taj da je ovaj muškarac zapravo onaj iz matematičkih zadataka koji kupi po 100 komada nečega, bez nekog razloga.

Opet, ovdje ne znamo koji je bio razlog za jednu ovakvu kupovinu. Imate li vi neku ideju? Kao što smo već rekli, slika je postala popularna na društvenim mrežama i nije bilo potrebno puno vremena da krenu šaljivi komentari.

Sada vrlo lako možemo da završimo na društvenim mrežama. Sada svi nose mobitele uz sebe i jedva čekaju da neku neobičnu situaciju zabilježe, ali i objave na društvene mreže. Slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *