0na je supruga Šerifa Konjevića, nikad je ne viđamo u medijima i ne objavljuje slike s njom (Foto)
Breaking News

0na je supruga Šerifa Konjevića, nikad je ne viđamo u medijima i ne objavljuje slike s njom (Foto)

Mjere o izolaciji i zabrani okupljanja su donesene zarad sigurnosti svih nas. Ne znači ako ste javna ličnost da se pravila ne odnose na nas i da za nepoštivanja istih nećete biti kažnjeni. Zaista je neodgovorno praviti druženja, okupljanja kada su na snazi mjere zabrane.

Možete imati razne teorije o virusu, ali činjenica je da on postoji. Pravljenjem tih slavlja, okupljanja, samo povećavate šansu da nekoga zarazite. Situacija se jeste možda smirila, u nekim  dijelovima zemlje, ali to ne znači da se odmah trebamo opustiti.

Veoma je l0še da govorite kako virus ne postoji da, mjere nisu potrebne, kada nažal0st postoje žrtve baš tog virusa kojeg  pojedinci smatraju nepostojećim. Sjetimo se samo velike fešte koje je u martu organizovalo privredno društvo:” Igman”.

Tada su već donešene mjere zabrane, zatvoreni su ugostiteljski objekti, obrazovne ustanove, a oni su uprkos tome organizovali zabavu za 200 zvanica.  Između ostalih, premijer F Bih je bio prisutan.

Nažal0st, baš na toj zabavi se virus i proširio( jedna od osoba prisutnih na slavlju je bila zaražena), a četiri osobe su izgubile život.  Ne shvatamo kako neke osobe  mogu biti tako neodgovorne. Taman se ponadamo da nema više ispada, da se dozivamo pameti, kad ono organizovan još jedan party.

Vjerovatno ste čuli  da se sarajevskom restoranu Golf Klub slavio rođendan hirurga Jusufa Šabanovića, zabava je u medijima prozvana kao ” K0r0na dernek, party” Prisutni su bili i pjevači :” Hare Varešanović, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Halid Bešlić… Kao i  Ministar Koštarac,  dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić i mnogi

drugi. Naravno da sve prisutne treba 0suditi, ali je nečuveno da zdravstveni radnici, oni koji trebaju biti primjer drugima rade ovakvo nešto.  Ovakav potez je za svaku 0sudu. Prisutni su kažnjeni, zabava je prekinuta, a onda su krenula opravdanja.

Šerif Konjević se pravdao kako ga je sram zbog svega, a pogotovo što je Ramazan. Rekao je kako nije htio ni pjevati kada je vidio alk0hol na stolu.Iako snimci koji su postavljeni pokazuju drugačije. Šerif je kao i ostatak ekipe bio veseo, pjevao je.

Spomenuo je kako je njegova žena vjernica i da neće dozvoliti da bude dio ičije pijanke. Opet, snimci pokazuju drugačije. Njegovu suprugu inače nemamo prilike vidjeti u medijima, a evo kako ona izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *