Na slici ima 21, a danas ima 48 godina: Kad vidite kako glumica sada izgleda iznenadit ćete se (Foto)
Breaking News

Na slici ima 21, a danas ima 48 godina: Kad vidite kako glumica sada izgleda iznenadit ćete se (Foto)

Na ovoj slici ima 21 godinu, danas ima 48. Evo kako glumica sada izgleda: Serija”Čuvari plaže” je bila veoma popularna. 1993. godine je se očarala glumica Karmen Elektra.

Na ovoj slici ona ima 21 godinu, sada ima 48, ali i dalje izgleda mladoliko. Za razliku od svojih kolegica, nije ljubitelj estetskih zahvata. Ne 0suđuje one koji to rade, ako se sa tim osjećaju sigurnije.

Kada je pitaju koja je tajna njenog mladolikog izgleda, ona kaže da čitav život pazi šta će jesti. Tačnije, jede zdravu hranu. Izbjegavala je alk0hol, kofein i šećer. Pije dosta vode kako bi njen organizam bio hidriran. “Trudim se da hidriram organizam. To je jedna vrlo jednostavna stvar koju ljudi lako zaboravljaju.”

Koristila je i kreme, proizvode za njegu kože. Glumica je pokrenula  kozmetički brend “GoGo Skincare”. Priznala je da su je mnogi čudno gledali kada bi rekla da nije probala estetske zahvate. I ona sama je mislila da jedino sa upotrebom tih zahvata može opstati u poslu.

Skoro sve kolege su imale estetske zahvate, ali ona za tim ne vidi potrebu. Moramo priznati da zaista lijepo izgleda i da nema potrebe za zahvatima. Mnogi pretehraju sa zahvatima jer žele da izgledaju mlađe, a zapravo samo dobiju neki kontra efekat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *