Snaga ga izdaje: Popularni glumac Jackie Chan više ne liči na sebe, pola ga nema (Foto)
Breaking News

Snaga ga izdaje: Popularni glumac Jackie Chan više ne liči na sebe, pola ga nema (Foto)

Snaga ga izgleda, tešk0 ga je prepoznati. Ovako danas izgleda popularni glumac Jackie Chan: Mnogima je omiljeni glumac.  Njegovi filmovi nas vraćaju u djetinjstvo, a rijetko ko bi ostao ravnodušan na njegove poteze.

Jedan do filmova koji nas je sve nasmijavao do suza je svakako “Gas do daske”. Glumac je  svojim vratolomijama je zaludio cijeli svijet. Pričao je i da ne želi kaskadere, tako da je mnogo puta zbog tih uloga imao razne p0vrede.

Ipak, to ga nije spriječilo da nastavi s tim ulogama i iznese ih na pravi način. Zbog brojnih 0pasnih scena je lomio rebra, noge i ruke. Rođen je u Aziji, ali od svoje 19. godine živi u Americi.

Ušao je u sedmu deceniju života i više ne prihvata takve uloge kao prije. Nemamo ga prilike vidjeti ni u medijima. Ono što vjerovatno ne znate jeste to da je kao mali bio ostavljen od strane roditelja. Odrastao je na ulici, brinući se sam za sebe.

Kada je imao 15 godina istjeran je iz doma za nezbrinutu djecu.  Poslije je zavolio kung-fu i naučio sve moguće vještine odbrane. Ostvario je velike uspjehe. Pogledajte kako danas legendarni glumac izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *