Koliko vidite trojki na slici? Mozgalica koja danima izluđuje ljude na društvenim mrežama (Foto)
Breaking News

Koliko vidite trojki na slici? Mozgalica koja danima izluđuje ljude na društvenim mrežama (Foto)

Koliko vidite trojki na ovoj slici? Ova fotka danima izluđuje ljude na društvenim mrežama: Zagonetke, igrice traženja razlike ili skrivenih predmeta su veoma interesantne. U našim člancima ste ih imali prilike vidjeti.

Osim toga što su veoma interesantne, one nas potaknu na razmišljanje. Na internetu se često vode polemike oko istih. Korisnici interneta se svađaju oko rezultat ili jednostavno ne mogu lako da dođu do istog.

Takve igrice osim što nas zabave, natjeraju nas da se malo aktiviramo. Tako da provjerimo svoje sposobnosti opažanja, ali i druge.  Sada vam donosimo jednu sliku koja je izluđuje korisnike interneta.  Naime, ne mogu sa sigurnošću reći koliko je trojki na slici.

Na prvu se čini vrlo lako, ali pazite, bolje pogledajte i vidjet ćete da nije tako kako ste mislili na prvu.  Ti brojevi su se još negdje sakrili. Pogledajte ovu sliku i recite koliko trojki vidite:

I, šta kažete? Da li ste uspjeli sve da ih nađete? Kako biste provjerili, pogledajte ovu sliku i vidjet ćete da li ste došlo do pravog rješenja. Evo gdje su se sve te trojke uspjele sakriti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *