Doktor Čubrilo razbio sve zablude: 0vo je jedini način da očistite vaš organizam, holesterol će nestati
Breaking News

Doktor Čubrilo razbio sve zablude: 0vo je jedini način da očistite vaš organizam, holesterol će nestati

Doktor Čubrilo razbio sve zablude: Masna jetra dovodi do povišenog nivoa inzulina, hormona koji povećava nivo šećera u krvi. Ukoliko se povećava količina hormona, povećat će se i mast u jetri. Inzulin je pravi, to mu je posao.

Ko ima povišen holesterol ima i povišen insulin i obrnuto. Doktor se osvrnuo i na  pojam lošeg holesterola.On smatra da je  loš holesterol  kao kamion koji služi da bi nešto prenio. On prenosi materijal za proizvodnju hormona. Da li je on onda l0š. Nije.

Postaje l0š kada zahrđa. To se zove oksidovani holesterol, koji ne može da pređe granicu i  uđe na to mjesto na koje smo poslali (da obavi posao i aktivira proizvodnju hormona).

Ako smo to predstavili kao “zahrđali” kamion, taj  holesterol koji se našao u tom zahrđalom kamionu će se negdje zalijepiti i biti početak razvoja arteroskleroze. Taj holesterol je loš. Što se detoksikacije tiče, zabluda je da je čajeve protiv zatv0ra potrebno koristiti u procesu detoksikacije.

Crijeva koja su u opstipaciji ne rade, zaključana su. Zato u tom slučaju nemojte uzimati čaj koji će stimulisati crijeva  to je kao da ste pocijepali ta crijeva, kao da ih stimulišete da se još više umaraju. Tada crijeva krvare, pa hemoro.idi prorade jer ste ih vi pokrenuli. Evo šta je doktor sve rekao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *