Porodica Đogani otvorila vrata luksuznog doma: Čekajte dok vidite balkon, komentari pljušte (Foto)
Breaking News

Porodica Đogani otvorila vrata luksuznog doma: Čekajte dok vidite balkon, komentari pljušte (Foto)

Vesna Đogani je na društvenim mrežama podijelila snimak kako ona i Đole uživaju na terasi svog luksuznog stana.  Đole se opustio i uživa.  Vesna je pripremila jaja za Vaskrs. Pogledajte kako uživaju:

Vesna Đogani često objavljuje snimke  na kojima priča o  nekim temama, kao i slike na društvenim mrežama. Veliku pažnju je privukla kada je objavila snimak iz ulice u kojoj je odrasla i dobila veliku podršku.

Naime, bivša žena Đoletovog brata Gagija, Anabela prozvala je Vesnu. I to uživo u programu jer je Anabela učesnica rijalitija “Zadruga” Izgovorila je veoma teške riječi za Vesnu. Vrijeđala ju je i vrijeđala to što je odrasla u siromašn0m kraju.

Vesnu je to sve zaboljelo.  Zar vrijeđati nekoga jer je bio sir0mašan?  Vesna je odlučila da odgovori Anabeli. Ne niskim udarcima, ne nekulturom.  Objavila je video na kojem se vidi da je posjetila svoju staru ulicu. Tu siromašnu ulicu.

Vesna je rekla kako nisu imali mnogo, ali su bili sretni. Iako je živjela u sir0mašnom kraju, imala je prijatelje, imala djetinjstvo. Zaboljel0 je što je neko te njene uspomene uprljao tako prlj.avim riječima koje su upućene. Naravno odnosilo se na  Anabelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *