Dečko me ostavio zbog kilaže: Izgubila sam 60 kilograma, danas mi momci padaju pod noge (Foto)
Breaking News

Dečko me ostavio zbog kilaže: Izgubila sam 60 kilograma, danas mi momci padaju pod noge (Foto)

“Dečko me ostavio jer sam bila predebela, a onda sam smršala 60 kilograma. ” Ovo je priča o Kesidi Kejtlin Rikens, 28-godišnjoj djevojci koja je vodila nezdrav način života.  Pila je, živjela za noćne izlaske, hranila se brzom hranom.  Konzumirala cigarete.

Takav način života se odrazio na njeno zdravlje. U jednom trenutku je imala 118 kilograma. “Nisam mogla da hodam, a da se ne zadišem. L0še sam se osjećala. Zbog kilaže sam dobila i reumatoidni artritis.”

Kaže da joj je bilo tešk0  i zbog komentara sredine. Pogotovo što su njenog dečka pitali zašto se zabavlja sa debelom djevojkom. Na kraju ju je i on ostavio zbog kilaže. 2015. godine je zatrudnila i imala tešku trudn0ću, baš zbog kilaže.

“Dok sam se porađala, zarekla sam se da ću što prije skinuti kilograme.  Trudila sam se, nisam odustajala.  Kroz zdrave obroke sam i redovno vježbanje vrlo brzo izgubila sam blizu 60 kilograma. Svjesna sam koliko sam ranije nezdravo živjela.

Vježbanje mi je postala navika, navika o kojoj više ne razmišljam. Kao što je pranje zuba.  Sretna sam jer inspirišem toliko ljudi da i sami krenu da mršave. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *