Učenici su odgovarali na jednostavna pitanja, a jedan je svojim rješenjem nasmijao učiteljicu (Foto)
Breaking News

Učenici su odgovarali na jednostavna pitanja, a jedan je svojim rješenjem nasmijao učiteljicu (Foto)

Učenici su odgovarali na jednostavna pitanja, a jedno dijete je svojim rješenjem sve nasmijalo: Djeca nas često nasmiju svojim odgovorima na određena pitanja, zadatke.

Interesantno je kakvi im odgovori padaju na pamet, što nama nikada ne bi. Slažete li se? Nije rijetkost da odgovor nekog djeteta završi na društvenim mrežama. Mnogima to bude simpatično.

Odgovor jednog učenika je postao hit na društvenim mrežama. Naime, učenici su trebali dati odgovore na neka pitanja. Odgovor na zadnje pitanje jednog učenika je postao hit. Pogledajte šta je to odgovorio na to zadnje pitanje i time nasmijao sve:

Mislimo da ovo niste očekivali, zar ne? To je ta iskrenost kod djece. Vjerujemo da je učitelju/učiteljici bilo smiješno dok su čitali odgovore. Vjerujemo i da učitelji  često naiđu na razne odgovore kod svojih učenika i da ih to itekako zna nasmijati.

Ovaj odgovor su slikali i objavili na društvene mreže.  Izazvao je smijeh kod korisnika društvenih mreža. Kao što smo već rekli, to je ta iskrenost kod djece.  Nekada mogu biti i previše iskrena, te na taj način i sebe i druge mogu dovesti u nezg0dnu situaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *