Mislila je da nitko neće primijetiti da nosi ekstenzije, međutim desila se katastr0fa (Foto)
Breaking News

Mislila je da nitko neće primijetiti da nosi ekstenzije, međutim desila se katastr0fa (Foto)

Katastr0fa frizura. Mislila je da niko neće primjetiti da nosi ekstenzije. Dosta djevojaka nos ekstenzije. Ako se već odlučujete na to, onda barem nosite kvalitetne ekstenzije koje neće izdaleka odavati dokle je vaša kosa, a odakle započinju ekstenzije.

Barem sada imate veliki izbor kvalitetnih ekstenzija, perika i sl. Jedna djevojka se pojavila sa frizurom koja nije mogla proći nezapaženo. Mnoge je ostavila u š0ku i pitali su se što joj je to trebalo. Najbolje da pogledate o čemu se radi:

Ne znamo kako je njoj ovo izgledalo lijepo dok je namještala. Bolje da je pustila svoju kosu, nego što je ovakvo nešto izvodila.  Osim što ih nije stavila na pravo mjesto, vidimo da nije “potrefila” ni boju.

Kao što smo već rekli, imate veliki izbor  ekstenzija i perika koje izgledaju tako realno da niko ne bi primjetio da nije riječ o vašoj kosi. Dat ćemo vam još jedan savjet.

Odmarajte od ekstenzija, nosite ih nekoliko mjeseci, pa skidajte da se tjeme i kosa odmore. Ukoliko imate slabu i rijetku kosu, nošenjem ekstenzija ćete je samo  prorijediti. Tako da nisu uvijek dobra opcija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *