Supruga je imala 110 kg kad sam otišao u Njemačku, a onda se transformisala za 6 mjeseci i poslala mi sliku
Breaking News

Supruga je imala 110 kg kad sam otišao u Njemačku, a onda se transformisala za 6 mjeseci i poslala mi sliku

Moja žena je imala 110 kila kada sam otišao u Njemačku, a onda se transformisala: Jedan muškarac koji je otišao u Njemačku se dopisivao sa svojom suprugom.

Ona mu se pohvalila da je smršala. Imala je prije veliki pr0blem sa kilažom, a otkako je on otišao, radila je na tome da smrša.  Svakako da je bio iznenađen. Pogledajte kakvu mu je sliku poslala:

Mislimo da je više neće moći zvati “Bucka”. Smršala je 40 kg. Ovo je zaista pohvalno. Treba voditi računa prvenstveno zbog zdravlja, a zbog gubitka kilograma ćete bolje i izgledati.

Možda djeluje teško, ali ako se potrudite i ustrajete u tome, uživat ćete u rezultatima. Kao što smo već rekli, prvenstveno zbog zdravlja. S gojaznošću dolaze brojni zdravstveni pr0blemi. Srčani pr0blemi, dijabetes, pr0blemi s bubrezima i mnogi drugi.

Također, gojazne osobe imaju veći rizik da prije svoje 30 godine dobiju srčani udar. Ne trebate se izgladnjivati. Hranite se zdravo i budite fizički aktivni.

Smanjite unos soli i masti jer njihov veliki unos povećava pritisak i rizik od srčanog udara uslijed začepljenja krvnih sudova. Vodite računa o sebi i svom zdravlju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *