Da li spavate u grudnjaku? Evo šta se tada događa, to morate znati
Breaking News

Da li spavate u grudnjaku? Evo šta se tada događa, to morate znati

Da li spavate u grudnjaku? Ovo trebate znati: Većina žena jedva čeka da skine grudnjak kada dođe kući. Tada se osjećaju bolje, opuštenije.  Ionako su čitav dan nosile grudnjak, tako da je pravi odmor kada dođu kući i skinu grudnjak.

Iako, neke žene imaju naviku i da spavaju u grudnjaku.  Neke nose grudnjake dok spavaju jer misle da će tako riješiti opuštenost grudi. To nije tako. Angelica Kavouni, estetski hirurg je rekla da mnoge žene misle da će im spavanje u grudnjaku pomoći da riješe  problem opuštenosti grudi.

To je zabluda jer, kako kaže, “grudnjak nije vremenska mašina.” Ako vam grudnjak smeta, nema potrebe da se tjerate da nosite isti dok spavate. Preporučuje se da spavate bez grudnjaka, a ukoliko već želite da nosite grudnjak dok spavate, onda izaberite one grudnjake bez žice.

One u kojima ćete biti opušteniji. Zaista nemate potrebe da nosite grudnjake sa žicom dok spavate. Dosta što ste cijeli dan u grudnjaku, ne morate nositi t koji će vas pritiskati i dok spavate. I, žene kakvo je vaše mišljenje o ovom? U koju grupu vi spadate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *