Brojala sam novac od svadbe, a onda sam otvorila sramotnu kovertu od kume: Smučila mi se, za mene više ne postoji
Breaking News

Brojala sam novac od svadbe, a onda sam otvorila sramotnu kovertu od kume: Smučila mi se, za mene više ne postoji

Brojala sam pare od svadb, a onda sam otvorila sram0tnu kovertu od kume: Jedna žena se žalila majci kako je od kume dobila malo novca. Kada  je otvarala koverte, pogledala je šta joj je kuma ostavila. Očigledno da nije bila cifra koju je očekivala.

Majka joj je skrenula pažnju da griješi što tako govori za svoju kumu, a isto tako je dobila 0sude od strane interneta jer je tako rekla za svoju kumu. Pogledajte u nastavku razgovor:

Šta kažete na ovo? Zaista je ružno što je ovako napisala. Ako pravite svadbu i potrošite dosta novca, što je očekivano, ne možete očekivati da će vam novac koji dobijete u kovertama biti dovoljan da nadoknadite troškove.

Valjda nekoga pozovete jer želite da se raduje s vama, ne zbog koverte. I nemaju svi dosta novca, da bi isti ostavljali u koverte. Biti kuma ili kum svakako da iziskuje mnoge još troškove, osim ostavljanja novca u kovertu.

Da je mlada dobar prijatelj, ne bi govorila koliko je kuma ostavila novca već bi cijenila to što joj je ostavila. Pogotovo, ako zna da joj prijateljica nije  u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *