Razvedeni parovi otkrili 7 stvari zbog kojih se partneri udaljavaju: Broj #3 je koban za brak i vezu
Breaking News

Razvedeni parovi otkrili 7 stvari zbog kojih se partneri udaljavaju: Broj #3 je koban za brak i vezu

Razvedeni parovi progovorili: 7 stvari zbog kojih se partneri udaljavaju u vezi i braku:

L0ša komunikacija – Komunikacija je veoma bitna za normalnu vezu, brak. Ukoliko partneri ne komuniciraju, onda dolazi do ljutnje, svađa, nesporazuma.

Ljubomora – Ne valja pretjerivati sa ljubomorom. Pretjerana ljubomora  predstavlja b0lest. Naravno da će drugoj osobi s vremenom to dosaditi. Neće moći tolerisati ljubomoru.

Nepovjerenje – Nije baš pametno biti s nekim kome ne vjerujete. U takvu osobu se ne možete pouzdati i  kada nije s vama, stalno ćete e pitati da li vas je prevarila. To vam ne treba.

Skrivanje osjećaja – Niko ne čita misli, nećete dobiti ništa s tim ukoliko se durite, a partneru ne kažete gdje je pogriješio.

Ostajanje s nekim iz p0grešnih razloga – Koliko god nekoga voljeli, neke stvari ne trebate da oprostite. Koliko god nekoga voljeli, morate biti realni.

Osjećaj da vas partner više ne voli – Ukoliko se ne osjećamo voljeno, onda nismo sretni. Nije dovoljno da se samo jedna osoba zalaže za vezu, dok se druga ponaša ravnodušno.

Prevara – Je nešto zaista nisko i nešto što će učiniti da odnos nikada ne bude kao prije. Dobro razmislite da li ste spremni to oprostiti jer ko prevari jednom, prevarit će opet. Samo će sljedeći put to bolje sakriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *