Dijete je imalo simpatično rješenje zadatka, ali ga učiteljica nije htjela priznati
Breaking News

Dijete je imalo simpatično rješenje zadatka, ali ga učiteljica nije htjela priznati

Dijete je imalo simpatično rješenje zadatka, ali ga učiteljica nije željela priznati: Odgovori djece nas često oduševe, nasmiju, ostave bez teksta. Ono što djeci može pasti na pamet, nama odraslima često ne bi.

Tako da sigurno bude zabavno učiteljima kada pregledaju njihove testove. Sigurno naiđu na razne interesantne odgovore. Često ti odgovori budu objavljeni na društvenim mrežama gdje izazovu brojne reakcije i komentare.

Tako je odgovor ovog djeteta sve nasmijao. U zadatku je trebalo od zadanih slova napisati riječ i nacrtati. Evo kakav je odgovor dijete dalo:

Dijete je imalo simpatično rješenje, ali učiteljica nije baš htjela da prihvati. Šta vi mislite o ovome? mislite li da je učiteljica trebala da prihvati ili? Kao što smo već rekli, vjerujemo da učiteljima bude interesantno čitati razne odgovore svojih učenika.

Takvi odgovori često završe na društvenim mrežama gdje izazovu velike reakcije. Nekada nas dječiji odgovori baš mogu ostaviti  u čudu, ali i oduševiti.  Djeca su često previše iskrena i ostanemo u čudu zbog njihove iskrenosti.

Na internetu možemo naći tako slike njihovih odgovora, ali i pogledati neke od intervjua koja su djeca radila. Voditelj bi pitao neko pitanje, a dijete bi odgovorilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *