Samo na Balkanu: Vozač je na kružnom ugledao smiješan prizor, pogledajte šta je uslikao (Foto)
Breaking News

Samo na Balkanu: Vozač je na kružnom ugledao smiješan prizor, pogledajte šta je uslikao (Foto)

Vozač je na kružnom toku ugledao smiješan prizor, pogledajte šta je uslikao: Kružni tokovi su obično ukrašeni cvijećem, možda se nađe još koji detalj. U ovom slučaju nije bilo baš tako.

Jedan vozač je ugledao mnogo zanimljiviji detalj. Morao je to slikati.  Imate li neku ideju možda, šta bi to moglo da bude na kružnom toku? Mi ipak mislimo da ne možete baš ni pretpostaviti o čemu je riječ. Pogledajte:

Baš smiješan prizor, zar ne?  Na internetu tako možemo vidjeti razne smiješne, interesantne prizore.  Neki o njih nas nasmiju, a neki baš mogu da ostave u čudu.

Čak se zapitamo da li je nešto takvo namješteno, onda ostanemo tek u čudu kada vidimo da nije namješteno i da je slika nastala slučajno. Ova slika je sve nasmijala. Ovce su baš našle mjesto gdje će pasti travu.

Tako mnoge osobe na društvenim mrežama podijele neke interesantne, neobične prizore koje su zatekli. Ni sami nisu baš   mogli da vjeruju kada su vidjeli iste.  To su objavili na društvenim mrežama i onda su te slike postale hit. Izazvale su brojne komentare i reakcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *