Ovako će Dodik izgledati kad ostari, a tek da vidite Bakira: Plakat ćete od smijeha (Foto)
Breaking News

Ovako će Dodik izgledati kad ostari, a tek da vidite Bakira: Plakat ćete od smijeha (Foto)

Ovako će Dodik izgledati kad ostari, a tek da vidite Bakira. Plakat ćete od smijeha: U zadnje je vrijeme popularna aplikacija Faceapp koja pokazuje kako ćemo izgledati u starosti.

Tako da sada možemo na internetu vidjeti kako bi poznati izgledali u starosti. Te slike svakog nasmiju, a ovaj put je riječ o političarima. Dodiku i Bakiru. Ove slike su postale pravi hit na društvenim mrežama, što je očekivano. Pogledajte kako će oni izgledati u starosti:

Baš smiješno, zar ne?  Političari su, posebno ovi, dosta unazadili građane.  Vidjeli smo kako se odnose prema stanovništvu. Čudno je što još postoje osobe koje bi i  pored svega glasale za njih. To je baš neshvatljivo.

Narod je ogorčen na iste, ali opet na društvenim mrežama nađe način da se šali na njihov račun. Tako imamo prilike vidjeti brojne slike koje političare ismijavaju.  U zadnje vrijeme smo imali prilike vidjeti kakve gluposti se izjavljuju na predizbornim skupovima.

Tako da su  zbog takvih izjava, još više pokrenute šale. Vjerovatno ste imali prilike vidjeti neke smiješne snimke ili slike koje pokazuju političare i neke  njihov glupe izjave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *