Prolaznika zamolio da uslika prosidbu, nije se prestajao smijati kada je ugledao jedan detalj na slici
Breaking News

Prolaznika zamolio da uslika prosidbu, nije se prestajao smijati kada je ugledao jedan detalj na slici

Prolaznika je zamolio da fotografira prosidbu, nije se mogao prestati smijati kada je ugledao fotku: Jedan muškarac je odlučio zaprositi djevojku. Zamolio je prolaznika da zabilježi taj trenutak, da imaju romantičnu uspomenu.

Ipak, ispalo je nešto drugačije jer je prolaznik” uhvatio” još jedan detalj.  I oni su se sami smijali kada su gledali fotku.  Objavljena je na internet i sve je nasmijala. Pogledajte šta ih je to stavilo u drugi plan:

Mislimo da niko nema baš ovakvu fotku sa prosidbe.

Bonus: “Prijateljica nikada nema vremena za mene. Ustvari, ima kada joj nešto od mene treba.  Razumijem da se putevi razilaze, da s vremenom upoznajemo nove ljude s kojima se sprijateljimo, ali stare prijatelje ne trebamo zaboraviti.

Hiljadu i jedan izgovor će naći da se ne vidimo. Ne može odvojiti ni sat vremena za kafu. Sa novim društvom je zato stalno.  Kada se javi, znači da joj nešto treba i uvijek je riječ samo o njoj.

Shvatila sam da je ludo trčati za nekim. Iako me boli njeno ponašanje, ne želim se ponižavati. Nisam više tako dostupna.  Družile smo se godinama i tešk0 mi je što sam 0dbačena.  Više me zabolio prekid prijateljstva nego prijašnji prekidi ljubavnih  veza. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *