Žena mi se u suzama javila i napisala da će prijaviti policiji moju majku: Kad mi je poslala sliku, vrisnuo sam (Foto)
Breaking News

Žena mi se u suzama javila i napisala da će prijaviti policiji moju majku: Kad mi je poslala sliku, vrisnuo sam (Foto)

Supruga mi se u suzama javila i napisala da će moju majku prijaviti policiji: Jedan muškarac je dobio poruku od svoje žene. Pisala je kako će njegovu majku prijaviti policiji. Naravno, bilo mu je čudno i bio je š0kiran.

Pitao se šta se to moglo dogoditi da njegova žena tako govori.  Žena je osim što je prijetila za policiju, prijetila da će napustiti kuću. Potom je objasnila zbog čega je tako reagovala. Pogledajte kako je tekao razgovor:

Ispostavilo se da je njegova majka ošišala unuka. Bez njegove i bez dozvole njegove žene. Naravno da se žena naljutila. Ne znamo da se neko ne bi naljutio zbog tog poteza.

Ako je imala neke prijedloge, mogla je njima reći ili sugerisati. Nije imala pravo da dječaka tako ošiša, iako je ona mislila da je bolje tako. Vjerujemo da je u kući taj dan bilo veoma napeto.

Muž kada je došao kući, morao je smirivati situaciju. Valjda su nekako uspjeli to da riješe, da svekrvi objasne da se tako ne može ponašati i da je shvatila. Šta vi mislite o jednoj ovakvoj situaciji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *