Muškarac naljepnicom na autu predstavio svoju porodicu, a jedan detalj je nasmijao prolaznike
Breaking News

Muškarac naljepnicom na autu predstavio svoju porodicu, a jedan detalj je nasmijao prolaznike

Muškarac je naljepnicom na autu predstavio svoju porodicu. Jednim detaljem je sve nasmijao: Imali ste sigurno prilike vidjeti razne naljepnice na autima.  Mislimo da ovakvu još niste vidjeli. Muškarac je odlučio da naljepnicama predstavi svoju porodicu.

Zbog jedne sličice je nasmijao sve, a slika je završila na društvenim mrežama gdje je izazvala brojne reakcije i komentare. Ne vjerujemo da je njegova žena baš bila oduševljena kada je vidjela kako ju je muž predstavio. Pogledajte i vi o čemu je riječ:

Šta kažete na ovaj potez? Da li je pretjerao?  Mnogi su se smijali ovoj ideji, ali je bilo komentara da nije lijep način da svoju ženu ovako predstavlja.

Bonus: “Ne vjerujem više u muško-ženska prijateljstva. Nekada jesam. Onda mi je dugogodišnji prijatelj priznao da je svo vrijeme zaljubljen u mene. Više nije bilo isto.  Rekla sam mu da ne osjećam isto za njega, da ga volim kao prijatelja.

Rekao je da mu to ne predstavlja pr0blem, da mu je bitno da je u mojoj blizini. Meni jeste predstavljalo pr0blem jer više ne mogu s njim razgovarati, zagrliti ga da, a ne pomisli da nešto možda osjećam prema njemu.  Bojim se da mu dam lažnu nadu.Neprijatno mi je. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *