Na pokretnim stepenicama uslikali djevojku koja je jutros očito jako žurila iz kuće (Foto)
Breaking News

Na pokretnim stepenicama uslikali djevojku koja je jutros očito jako žurila iz kuće (Foto)

Na pokretnim stepenicama fotkali su ovu djevojku koja se to jutro očito jako žurila iz kuće… Ova djevojka je veoma zaboravna, s obzirom na to da je zaboravila jedan odjevni predmet.

Vjerovatno je žurila iz kuće i onda nije primjetila. Naravno da njena odjevna kombinacija onda nije mogla da prođe nezapaženo, a u nastavku pogledajte o čemu je riječ:

Danas ljudi slikaju mnoge prizore na koje naiđu.  Tako da je bilo očekivano da neko slika i nju. Kakvo je vaše mišljenje? Mislite li da je zaboravila odjevni predmet ili?

S obzirom na to kako se neke djevojke danas oblače, ne bi nam bilo čudno da se i namjerno neko ovako obuče. Viđali smo tako razne odjevne kombinacije koje su nas ostavljale  u čudu.

Tako bi te kombinacije nerijetko završile na društvenim mrežama gdje su izazivale brojne reakcije i komentare.  Vjerovatno ste to i primjećivali. Danas mnogi rade dosta toga kako bi privukli pažnju.

Nažalost, neki ne žele da se istaknu na dobar način, već žele pošto-poto da skrenu pažnju na sebe. Ni to nije uredu, niti je pohvalno. Slažete li se s nama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *