Medicinska sestra mu je provjeravala otkucaje srca, a dječakov potez je obišao svijet (Video)
Breaking News

Medicinska sestra mu je provjeravala otkucaje srca, a dječakov potez je obišao svijet (Video)

Medicinska sestra mu je provjeravala otkucaje srca, a dječakov potez je obišao svijet: Odlazak kod ljekara nije baš lagan. Pogotovo kada vodite malo dijete. Djeca se većinom uplaše, plaču i roditelji se brinu kako će sve to proći.

Osim toga što se boje kako će njihova djeca reagovati, prirodan je strah i od onoga šta će doktor reći. Jedna majka je tako svog sina odvela kod ljekara. Očekivala je otpor  djeteta, ali nije bilo tako kako je mislila.

Sreća, pa je sve uspjela da zabilježi kamerom jer je reakcija njenog sina osvojila internet. Vjerujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnim. Naime, nakon vaganja i provjeravanja temperature, došlo je do provjeravanja otkucaja srca djeteta.

Dječak se nije uplašio stetoskopa, kao što bi se vjerovatno mnoga djeca uplašila. Pogotovo zato što je stetoskop hladan  i mnoga djeca bi na to reagovala. Ne, ovaj dječak je uradio nešto drugo.

On se nasmiješio i svoju glavu naslonio na ruku medicinske sestre. Takav prizor je mnoge dirnuo.  Majka je video podijelila na društvenim mrežama. Evo kako je to izgledalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *