Vidite li jedan jeziv detalj na slici? Dobro pogledajte, kad shvatite neće vam biti dobro (Foto)
Breaking News

Vidite li jedan jeziv detalj na slici? Dobro pogledajte, kad shvatite neće vam biti dobro (Foto)

Ova djevojka izaziva pažnju gdje god da se pojavi. Njeno ime je Mejsi Karin, živi u Teksasu i ima najduže noge na svijetu. Nije znala ništa o tome, sve dok joj u jednoj prodavnici nisu ponudili da joj izrade helanke po mjeri.

Ima 17 godina i visoka je 208 cm. Dužina njene desne noge iznosi 134.3 cm, a lijeve 135,3 cm. Kaže da se suočava sa brojnim poteškoćama i da joj nije uvijek baš lako. Pogotovo što je sve prilagođeno za ljude manje od nje.

Njeni članovi porodice su također visoki. Otac je visok 196 cm,brat 190. Mama je ipak visoka 170 cm. Iako nailazi na razne p0teškoće u mnogim aktivnostima, njene duge noge joj daju prednost kada igra odbojku.

Inače igra odbojku za odbojkaški tim svoje škole. Ova djevojka  svrgnula Ruskinju Ekaterinu Lisinu koja je do sada nosila  Ginisov rekord za najduže ženske noge. Iako Mejsi  ima najduže noge, ona ne nosi titulu najviše žene na svijetu.

Tu titulu nosi  San Fang iz Kine koja je visoka 220 cm. Mejsi želi ohrabriti ljude sa jedinstvenim fizičkim izgledom. Apeluje da se ne skrivaju, ne shvataju to kao mane, već da ih prihvate i pretvore u prednosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *