Slika koju je podijelio na Fejsu izgledala je skroz neprimjereno, ali pogledajte malo bolje (Foto)
Breaking News

Slika koju je podijelio na Fejsu izgledala je skroz neprimjereno, ali pogledajte malo bolje (Foto)

Slika koju je podijelio na Facebooku je izgledala baš neprimjereno, ali pogledajte malo bolje: Jedan korisnik Facebooka je  objavio jednu sliku. Znao je da će na prvu svi pomisliti da je objavio nešto neprimjereno, ali je htio da izazove neku reakciju.

Dobio je reakciju kakvu je očekivao, ali je svojim prijateljima na Facebooku objasnio o čemu je zapravo riječ.  Te da nije riječ o nečemu neprimjerenom. Iako su svi to sigurno pomislili. Pogledajte šta je to on objavio:

I, šta kažete na ovo? Da li ste vi možda pomislili da su tave u pitanju? Mislimo da su svi pomislili na nešto drugo i da im je sigurno bilo š0kantno kada tek vidjeli sliku. Vjerovatno su se zapitali da li je ovaj tip normalan jer je takvo nešto objavio.

Njegova objava je onda postala hit na društvenim mrežama. Izazvala je brojne  komentare i reakcije. Ovi artikli su napravili pravu optičku varku, zar nije tako?

Na društvenim mrežama imamo prilike vidjeti objave različitih vrsta. Neke od tih objava nas nasmiju, neke začude, a neke itekako znaju da ostave u čudu, š0kiraju nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *