Čovjek kod komšije ugledao čudan prizor, pogledajte šta je sušio na balkonu (Foto)
Breaking News

Čovjek kod komšije ugledao čudan prizor, pogledajte šta je sušio na balkonu (Foto)

Čovjek kod komšije ugledao čudan prizor, pogledajte šta je sušio na balkonu. Možda ste na balkonima susjeda viđali razne predmete, ali ne vjerujemo da ste vidjeli nešto ovakvo. Pogledajte šta je neko sušio na balkonu:

I kada pomislimo da smo sve vidjeli, desi se nešto što nas ubijedi u suprotno. Ove maske su jednokratne i efikasne su 2-3 sata nošenja. Poslije postanu vlažne i trebate ih baciti.  Ovo nije rješenje. Nije jedina opcija da nosite ove jednokratne maske.

Možete nositi pamučne maske koje ćete prati i sušiti. I naravno, da bi maska bila efikasna, treba da pokriva usta i nos. Ukoliko je nosite na bradi, nećete ništa postići. Također napominjemo da je potrebno da budemo odgovorni i prema sebi i prema drugima.

Kakvu god teoriju o nastanku virusa imali, činjenica je da je on tu. Među nama je. Iako se situacija sa k0r0na virusom opet pog0ršava, pojedinci i dalje nastavljaju da se ponašaju neodgovorno.

Postavlja se pitanje šta se sve treba desiti , da bi se pojedinci uozbiljili i počeli ponašati odgovorno.  Barem prema drugima, ako već  ne žele prema sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *