Sjećate se bradate djevojke, pobjednice Eurovizije? Sad je top frajer, zinut ćete kad ga vidite (Foto)
Breaking News

Sjećate se bradate djevojke, pobjednice Eurovizije? Sad je top frajer, zinut ćete kad ga vidite (Foto)

“Bradata djevojka” kako su mnogi nazivali Conchitu Wurst, pobijedila je 2014. godine na takmičenju Evrovizije. Kontroverzna austrijska  pjevačica je privlačila pažnju medija.  Muškarac obučen u haljinu, sa dugom bradom.  Conchita je dugo “furala” taj stil.

Velika vijest je vila da je muškarac koji se oblači kao žena  odnio pobjedu na tako velikom takmičenju.  Znamo da su te osobe često na meti 0suda. Iako je imala dosta onih koji je nisu podržavali, bilo je i onih koji su joj pružali podršku.

Conchita je sada promijenila stil.  Ne biste je prepoznali.  Očigledno je odlučila da se vrati svom starom stilu, tako da je opet u muževnijem  stilu. Na prvi pogled ne biste rekli da je riječ o istoj osobi koja je nastupila na Evroviziji. Pogledajte kako sada izgleda:

Ne izgleda kao na Evroviziji, zar ne?  Na slikama u ovakvom izdanju ima brojne pozitivne komentare.  Prije dvije godine je Conchita također bila u centru medijske pažnje. Naime, priznala je da je HIV pozitivna i da je bila primorana to da prizna jer joj je bivši partner navodno prijeti0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *