Vlasnik 0vog automobila je najveća faca u 2020. godini, a bit će vam jasno kada mu vidite tablice (Foto)
Breaking News

Vlasnik 0vog automobila je najveća faca u 2020. godini, a bit će vam jasno kada mu vidite tablice (Foto)

Vlasnik ovog automobila ove godine je najveća faca, sve ćete shvatiti kada mu vidite tablice: Imali smo prilike vidjeti razne tablice na autima, zar ne? Često bismo se čudili ili smijali kada bismo vidjeli iste. Neke su interesantne, ali neke i ne baš.

Ovaj tip je stavio tablice koje su u skladu sa ovom godinom. S obzirom šta nam je sve ova godina donijela,  tablice su u skladu sa njom. Pogledajte i sami:

Bonus ispovijest: “Moj dečko je imao najbolju prijateljicu. Nisam neko ko je b0lesno ljubomoran, ali zaista niko ne bi mogao da toleriše ono što sam ja tolerisala. Prije bi se viđao s njom, nego sa mnom.

Kada negdje svi izađemo, ja bih se osjećala kao višak. Počelo mi je smetati i odlučila sam  mu reći. Počeo je da govori kako pretjerujem, kako sam iskompleksirana i mnogo toga što me uvrijedilo. Nisam više to mogla izdržati i prekinula sam.

Mjesec nakon našeg prekida,  pogodite s kim je započeo vezu? Da, s njom. Sa svojom najboljom prijateljicom. I onda nek mi neko kaže da nisam bila u pravu i da sam tada pretjerivala.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *