Na 0vaj način pritisnite vaš dlan i sačekajte minutu: Efekat je fantastičan, oduševit ćete se
Breaking News

Na 0vaj način pritisnite vaš dlan i sačekajte minutu: Efekat je fantastičan, oduševit ćete se

Pritisnite ovu tačku na dlanu jednu minutu i pogledajte šta se dešava: Postoji mišljenje da pritisak na određene tačke na tijelu može imati pozitivno dejstvo na naš organizam.

Terapeutske masaže pritiskom mogu da olakšaju protok energije, ublaže b0love jer su povezane sa određenim organima. Tako možete da olakšate bol od glavobolje fokusirajući se na područje dlana.

Dakle, pritiskom na centar dlana u trajanju od jedne minute možemo se bolje osjećati, te ublažiti b0love, posebno glav0bolju. Možete probati, osjetit ćete olakšanje. Masaža određenih tačaka nam može ublažiti b0love, osjetit ćemo olakšanje i opuštanje.

# Bonus ispovijest: “Ne mogu vjerovati koliko je moja drugarica naivna.  Dečku vjeruje sve, prelazi mu preko svega i dozvoljava mu da svaki put s njom manipuliše.  Kada bih joj skrenula pažnju na nešto, napala bi me kako sam ljub0morna.

Nisam mogla to da trpim i odlučila sam da se ne miješam. Onda je došla i rekla kako više ne želi da se druži sa mnom jer njen dečko misli da imam l0š uticaj na nju.

Bila sam ljuta i pitala se kako može da odbaci mene koja sam joj prijateljica tolike godine, radi nekog tipa. Nastavio je manipulisati s njom, varao je, a onda ostavio zbog neke druge cure. Htjela je da se pomirimo, govorila kako sam bila u pravu, ali nisam željela da pređem preko svega.

Rekla sam joj da grdno griješi, ako misli da može da me odbaci svaki put kada uđe u vezu i onda se vrati kao da ništa nije bilo. Kada je ona meni trebala, nije je bilo tu.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *